IMG_20220427_111708.jpg

Anna Garcia Alba

Àmbits
Música
Especialitats
Compositora, Cantautora, Intèrpret
Gèneres
Música moderna
annagarciaalba@gmail.com

Sobre l'artista i/o professional

Anna Garcia Alba comença el estudis de violí, solfeig, harmonia, cant coral, orquesta i cambra a l'IAEM i cursa els graus superiors a l'Escola de Música de Barcelona. Formarà part de l'orquesta de l'IAEM sota la direcció de Jordi Albelda, de la JONCA, sota la direcció de Gerard Claret i de l'Orquesta del SXXI, sota la direcció de Jordi Mora.

Farà cursos de perfeccionament a València, País Basc i Catalunya.

Ademés cursarà un trimestre al Centre Tradicionarius CAT i un trimestre al Taller de Músics.

Forma, junt a Antonino d'Antoni, la companyia Fratelli La Strada amb la qual produeixen cançó originals, música per teatre i curtmetratges, cabaret, espectacles de teatre i música, videoclips, vàris discos i un espectacle de titelles d'ombra, "El gat negre i altres ombres impertinents".

Durant els onze anys que viu a Sicília participarà a molts festivals per Itàlia, Holanda, Catalunya i Andorra com Ibla Buskers, Scenica, Ferrara Buskers, Oh La La Festival, Festival de Cinema Jueu de Barcelona, Nits Obertes, etc…

També te un espectacle en solitari, "Inutilitats" de creació sonora d'inspiració pictòrica i teatre.

Ultimament ha creat i executat la banda sonora de Kalu (espectacle familiar de la companyia Líquid Dansa), ha participat en la creació sonora per Límits (de Escena Nacional) i participa amb la Fundació ONCA.

Amb Fratelli La Starda ha produït el nou espectacle "El Bosco. Pop filosòfic existencial" amb el qual han participat al Jambo.

Imatges

Spotify

Vídeos

Contacta-hi