EDU_2054.jpg

Associació Andorra Lírica

Àmbits
Música
Especialitats
Intèrprets
Gèneres
Música clàssica
andorralirica@gmail.com

Sobre l'associació

La iniciativa d'Andorra Lírica és organitzar una Temporada lírica estable a Andorra amb dos o tres títols per any a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria i un espectacle a les Fontetes de la Massana.

Els objectius principals de la Temporada d'Òpera d'Andorra són:

Donar una base sòlida i personalitat jurídica al col·lectiu d'artistes d'Andorra dedicats a la lírica, incloent a cantants, músics, actors, directors, escenògrafs, coreògrafs, tècnics i tots aquells que tinguin relació amb el món de l'òpera i la lírica. Dinamitzar tot el sector artístic i cultural del país. Oferir espectacles de gran qualitat i projecció internacional amb cantants solistes, músics i actors d'alt nivell.

Desenvolupar una tasca pedagògica en l'àmbit de la lírica, tant en la formació de nous oients adults i infants, com en la creació a llarg termini d'una cantera andorrana de cantants lírics. Aquesta tasca pedagògica es desenvolupa a través de l'Escola de l'Òpera d'Andorra Lírica i finalment una tasca divulgativa i social. Amb aquest fi es realitzen tallers, conferències, programes de ràdio i altres manifestacions relacionades amb la lírica per apropar aquest gènere als infants, a persones amb discapacitat i altres usuaris per a que serveixi com una nova eina d'inclusió social a Andorra.

Contacta-hi