Carlos_Toscano.jpg

El último Toscano

Àmbits
Música
Especialitats
Compositor/a, Cantant, Intèrpret
Gèneres
Música moderna
toscanini_10@hotmail.com

Sobre l'artista i/o professional

El último Toscano és el projecte mjusical de Joan Carles Toscano Beltrán, artista andorrà, i neix el 2020 a Andorra. El grup es caracteritza per fusionar els estils rhythm&blues, hip hop i rap amb ritmes soul i funky. La proposta és innovadora i fresca, d'esperit jove, convida a ballar i a aparcar els problemes, i les lletres oscil·len entre el positivisme i la crítica social. Alguns dels referents musicals del grup són Tom Mish, Parcels, Will Smith o Young T & Bugsey, entre d'altres.

La banda està formada per Joan Carles Toscano, lletrista i veu principal del grup; Eduardo Green, compositor de les bases electròniques, guitarra elèctrica i veus, i Gil Blasi, baix i veus. Per als concerts en directe la formació creix, depenent del tipus d'espectacle, de les dimensions del local i del pressupost (bateria i percussió, guitarres i veus).

El último Toscano comença a crear i produir cançons l'any 2020 sota el guiatge d'Eduardo Green, productor i membre de la banda, a l'Orange Bunker Studio de Barcelona. L'any 2021 el grup debuta en públic al Concurs de Música d'Autor de la Fada Ignorant i aconsegueix classificar-se per a la final del concurs i actuar a l'Auditori Nacional d'Andorra. Fruit d'aquesta actuació, apareixen propostes per actuar en directe que s'han materialitzat durant el 2021 i el 2022, i que han tingut molt bona rebuda de part del públic (Festival de Música al carrer de Canillo, IQOS Lounge, MOOD, La Fada Ignorant, Roser d'Ordino, Esquella Incles Walking Music Festival, etc.).

Gràcies a la subvenció rebuda del Govern d'Andorra, la banda ha pogut produir els seus dos primers videoclips.

Imatges

Contacta-hi