20231113172038_24.jpg

JOHN HOLT DJ

Àmbits
Música
Especialitats
Compositor/a, Intèrpret, Trompeta, DJ
Gèneres
Música moderna
jholtoperez@me.com

Sobre l'artista i/o professional

Joan Holthoefer Pérez, conegut com a John Holt, és un apassionat de la música electrònica de ball originari d'Andorra. Inicià la seva carrera als 17 anys, tocant en petits clubs i pubs del principat. Amb més de 10 anys d'experiència com a DJ, ha aconseguit residències destacades com al club Eivissa Experience i la terrassa de Iqos Terrace a Grand Valira. Ha aportat a centenars de fans amb els seus sets energètics en esdeveniments com les festes Kaos d'Eivissa Experience i els Black Thursdays de Fat Albert's.
 
A més d'actuar a Andorra, ha participat en festivals i clubs de França i Espanya. En 2023, amb el seu company Robznow, va llançar Black In Black Records, un segell discogràfic amb seu a Andorra.
 
A part de la seva dedicació com a DJ, John també es dedica a la producció musical i ha estat subvencionat pel Govern d'Andorra en projectes culturals com "La Màquina del Temps", que combina música electrònica amb les arts escèniques en llocs emblemàtics del país.
 
El seu amor per la música l'ha portat a rependre estudis de música i a incorporar la Trompeta als seus DJ sets. També forma part de la Charanga TocAnd de la parròquia de Canillo. En l'àmbit cultural, ha col·laborat amb artistes destacats en projectes audiovisuals gravats en museus i miradors importants d'Andorra, mostrant una fusió única entre la música electrònica i les arts visuals.

Spotify

https://open.spotify.com/intl-es/artist/4fGg1Ry2oXK45gnywgyM9P?si=aVrWGSQSQFe_tt5Gz22xRQ

Vídeos

Contacta-hi