20231116104941_img_20230421_170343.jpg

Roser Puigbò

Àmbits
Música
Especialitats
Cantant, Cantautora, Banda / Grup
Gèneres
Jazz
rpuigbopons@gmail.com

Sobre l'artista i/o professional

Rep formació musical de piano i saxo a l'Escola de Música Frederic Mompou de Matadepera. Estudis de cant clàssic des dels deu anys, interpretant àrea, operes i cançons de musicals. Participa en la producció musical de la segona temporada de 'Els pirates del sol' al Teatre del Sol de Sabadell.

Membre de la Fred'is Jazz Band, com a cantant principal i saxofonista des del 2017 i posteriorment enregistra el disc de versions jazz i blues #1. Amb temes com ATtisket a Tasket, All of Me, My Baby Just Cares for Me, Summertime o Big Spender.

En procés de creació i gravació del seu primer projecte personal amb el guitarrista David Sanz, un EP de 5 temes que es basen en poemes d'autores i autors andorrans. La formació musical, també, recupera cançons d'arreu i en fa versions per guitarra i veu amb una gran varietat de colors. Des dels sons més tradicionals de les havaneres, fins a grans èxits del món del jazz. L'objectiu del projecte és posar en relleu el valor musical de la cançó en totes les seves variants i estils. 

Imatges

Spotify

Vídeos

Contacta-hi