sense-foto-01_cr09gxurmjoi.jpg

Teresa Ventura

Àmbits
Lletres
Especialitats
Escriptor/a
Gèneres
Assaig
tventura@andorra.ad

Sobre l'artista i/o professional

 "Des d'Andorra un coprincipat als Pirtineus"  Llibre publicat l'any 2015 adjunto la portada correponent. 474 pagines, penso que s'ha exhaurit però esta a la Biblioteca de La Massana i d'Andorra la Vella.

Guanyadora de diferents premis. Premi Homilias 2005, Premi de Periodisime a la Nit lIterària Andorrana de l'any 2019 compartit amb l'exdirector del Diari d'Andorra Ricard Poy i premi també compartit amb la Marisol Fuentes de Radio Ser a la Nit Literaria del 2021.

Anteriorment fa molts anys premi de poesia a la Casa de Pau Casal a Sant Salvador del Vendrell. Etc.

Actualmnet tinc una secció propia a la Revista  de Lletres "Doll de tinta" amb una secció pròpia que es diu "Des d'Andorra, un coprincipat als Pirneus" que coïncideix a una de les Revistas que vaig editar al seu dia amb aquest mateix nom.

Actualment ja jubilada soc membre de l'Associació de Professinals de la Comunicació i també secretaria de l'Associació d'Escriptors del Principat d'Andorra. Al seu dia juntament amb la etnologa i escriptora Montserrat Palau (ACS)  vaig representar a Andorra en una Trobada d'escriptors a la Universitat Literària de Valencia.  Etc. etc. 

Imatges

Contacta-hi