20231110132931_foc1.jpg

Zulandir

Àmbits
Teatre, òpera i circ, Cinema
Especialitats
Actor/riu de doblatge, Director/a d'escena, Mim, Faquir, Domador/a de foc

Sobre l'artista i/o professional

Zulandir el domador de foc

Saltimbanqui itinerant des de l'any 2003, ha participat en nombrosos festivals de teatre de carrer internacionals com per exemple el Festival Internacional des Arts de la Rue d'Aurillac, els anys 2003, 2004, 2005, 2011 i 2012, i el Festival de Teatre de Carrer de Tàrrega l'any 2011, entre els més destacats.

Especialitzat en la Disciplina de Bufar o Llençar Foc per la Boca, es considera un Artista Pyroplàstic.
Durant els anys 2013 fins al 2019, comença la seva carrera televisiva a les Televisions públiques i Privades espanyoles realitzant periòdicament escenes de llença-focs per diferents programes com "Saber Vivir", "Viva la Vida", "24 horas en la Piel de " de Samantha Villar entre els més destacats.

L'any 2017 Participa en un Rècord Mundial de Bonzes amb l'Escola d'Especialistes de Cine i TV d'Àngel Plana, com a tècnic de seguretat i com a artista de foc.
L'any 2018 Crea Produccions Zulandir, productora i companyia d'espectacles de circ i de teatre de carrer a Ordino, juntament amb la Primera Escola d'Especialistes de Risc per al sector audiovisual d'Andorra, i fa homologar el PRL (curs de prevenció de riscos laborals) en aquest sector al principat.

L'any 2019 impulsa la cocreació del Projecte "Electroart" (Projecte de Dinamització dels Espais Museístics del Principat a través de la música electrònica i de les arts del circ) derivat de "La Màquina del Temps" actualment en retransmissió per RTVA i que estrenarà pròxim capítol aquest novembre 2023.

L'Any 2023 funda La Banda de Siscaró, companyia d'espectacles infantils i familiars, que recupera les llegendes del Principat i les transmet a través d'espectacles còmics i de cercaviles tot passant un missatge de respecte a la natura i d'amor al medi ambient.

L'Any 2023 Aconsegueix el Segell d'Empresa compromesa amb la Reserva de la Biosfera d'Ordino amb Produccions Zulandir, i concretament sent-ne la Banda de Siscaró l'ambaixadora de difondre els valors, com a reconeixement per la seva labor de difusió dels principis i valors de la mateixa aplicats en una filosofia en les seves creacions artístiques compromesa i activa.

Director Artístic i Productor, actualment també realitza Planificacions artístiques per projectes d'incentivació al consum de Grans Marques com Belvedere o Moët, al principat i per esdeveniments esportius massius com el EFC Grand Valira 2022 entre altres.
 

Imatges

Contacta-hi